Feedback de la bărbați care au cerut în căsătorie

Primul mare pas și cel mai dificil totodată pe care îl vei face în calitate de viitor soț este cererea în căsătorie, un moment emoționant pentru ea, dar unul care necesită multă concentrare din partea ta, mai ales dacă l-ai pus la cale cu mult timp înainte, așa cum ar fi trebuit. Momentul cererii în căsătorie nu se pregătește de azi pe mâine, oricât de îndrăgostit ai fi. El necesită din partea ta multă creativitate pentru a o impresiona pe aleasa inimii tale, multe drumuri la diverse magazine de bijuterii în căutarea inelului de logodnă perfect, uneori multe discuții cu prietenii sau rude care vor fi complici la acest moment, și nu în ultimul rând, ai nevoie de timp pentru tine, pentru a te pregăti din punct de vedere psihic și emoțional. Este un pas important din viața ta, despre care se spune că ar trebui să îl faci doar o singură dată în viața ta, așa că înainte de a începe pregătirile, asigură-te că ea este cea pe care ți-o dorești alături de tine toată viața.

Desigur, există și varianta cererilor în căsătorie spontane, nonconformiste, în care iubita se mulțumește doar cu o simplă cheiță de la doza de suc în locul clasicului inel, dar are convingerea că bărbatul de lângă ea o iubește și vrea într-adevăr să își petreacă restul vieții alături de ea. Dar dacă și tu ești genul de persoană care face lucrurile într-un mod spontan, atunci cu siguranță informațiile pe care le vei găsi aici nu te vor ajuta foarte mult. Noi vorbim în primul rând de cererile în căsătorie organizate, cele planificate în cel mai mic detaliu astfel încât iubita să fie impresionată și să fie mulțumită că acest moment a fost exact ca în visul ei din copilărie. Pentru că, da, femeile visează de când sunt mici la 3 lucruri importante: momentul în care va fi cerută de soție, momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă și momentul în care va deveni pentru prima dată mamă. Așa că, ar fi bine să iei în serios acest moment atât de important în viața unei femei.

Cererea în căsătorie este un moment frumos, dar extrem de greu pentru bărbați pentru că, pe lângă toate pregătirile pe care trebuie să le faci înainte, se adaugă și emoțiile dinaintea acestui moment, în care te gândești care va fi reacția ei, dacă va accepta, dacă va fi încântată sau surprinsă sau din contră, se va speria și se bloca, etc. Dacă nu ai în jurul tău bărbați care au trecut prin așa ceva, s-ar putea să te simți debusolat, să nu știi încotro să o apuci și ce să faci mai întâi. Singurul lucru bun, în afară de acel ”da” pe care îl aștepți este faptul că poți controla momentul: tu decizi când, unde și la ce oră se va întâmpla. Feedback-urile de la bărbați care au cerut mâna iubitelor lor te pot ajuta foarte mult pe parcurs pentru că vei afla multe informații prețioase pe care le poți pune în practică în cazul tău.

Să presupunem că vrei să pregătești un moment extrem de romantic, cină la cel mai scump restaurant, un buchet mare de trandafiri roșii, costum nou, lumânări peste tot și o sticlă de vin veche. S-ar putea să ai surpriza ca în momentul în care scoți inelul și îngenunchezi, rostind cu emoție mare întrebare, ea să nu fie atât de impresionată. Dacă te întrebi de ce, răspunsul este unul simplu: tot cadrul pe care tu l-ai pregătit îi va da de bănuit, mai ales dacă nu obișnuiți să ieșiți la astfel de întâlniri sau nu ești genul de bărbat romantic. La fel se va întâmpla și dacă plănuiești să o ceri de ziua ei, de Crăciun sau de aniversarea voastră. Toate aceste exemple de mai sus au ajuns atât de comune încât acum orice femeie care are o relație serioasă și simte că această relație va duce în cele din urmă la o căsătorie, se așteaptă să fie cerută în căsătorie ori de câte ori aniversați vreun eveniment sau ieșiți în oraș la o cină mai specială. Feedback-urile de la bărbați care au cerut mâna iubitei și au trecut prin astfel de situații te vor ajuta să îți alegi momentul cu mai multă grijă astfel încât iubita ta să fie cu adevărat impresionată.

Momentul în sine este extrem de important, tocmai de aceea trebuie să îți alegi cu grijă cuvintele. Dacă tu nu îi spui iubitei tale cuvinte siropoase de obicei, nu te apuca să o faci în momentul cererii în căsătorie pentru că va suna extrem de fals și s-ar putea să o pui puțin pe gânduri. Fii cât mai natural, exprimă-te cât mai coerent și stăpânește-ți emoțiile. Se poate întâmpla ca în acel moment, pus în fața faptului împlinit, să nu îți mai găsești cuvintele, să nu mai știi să legi două vorbe sau cel mai grav, să uiți unde ai pus inelul. Ia o pauză, trage aer în piept și încearcă să te calmezi dacă vrei ca totul să iasă bine. Gândește-te că nu ești nici primul, nici ultimul care trece prin așa ceva și nu o spunem într-un sens rău. Până la urmă, vorbim de un moment frumos din viața voastră, în care vă decideți că funcționați mai bine împreună, că vedeți un viitor comun și vă vedeți îmbătrânind împreună. Este probabil prima și cea mai importantă decizie pe care o vei lua singur în viața ta și asta ar trebui să te motiveze să pregătești cât mai bine momentul. Sfaturile și recomandările bărbaților care au cerut mâna iubitei îți vor fi de folos mai ales în astfel de momente.

Feedback-urile bărbaților care au cerut în căsătorie te vor inspira și te vor îndruma

Dacă nu știi cum să alegi inelul sau cum să afli măsura iubitei tale la inel, cu siguranță și un alt bărbat a trecut printr-o astfel de situație și are un sfat util pentru tine. Dacă vrei să o ceri într-un mod cât mai inedit, într-un loc atipic, cu siguranță vei găsi o serie de recomandări care te vor ajuta. Modul în care te vei îmbrăca, atitudinea pe care o vei adopta, discursul pe care îl vei pregăti, sunt elemente de care depinde într-o anumită măsură evoluția momentului. Dacă tu apari la întâlnire într-o cămașă pe care iubita ta o urăște sau o scoți la cină într-un restaurant cu specific italian deși ea nu este o iubitoarea foarte mare de paste sau pizza, să nu fii surprins dacă expresia feței ei atunci când vei scoate inelul nu va fi una prea plăcută. După cum spuneam, momentul cererii în căsătorie presupune destul de mult efort din partea ta și aici nu ne referim doar la alegerea inelului și a buchetului de flori. Trebuie să îți cunoști partenera în cel mai mic detaliu, să știi ce îi place și ce nu îi place, să știi cum arată acest moment în viziunea ei (nu mai este un secret faptul că femeile visează la momentul cererii în căsătorie încă de mici) ca să te asiguri că totul va fi bine.

Vedem pe Internet din ce în ce mai multe filmulețe cu cereri în căsătorie cât mai inedite, articole în care se descrie ”momentul perfect”, femei care își dau cu părerea despre acest moment, etc. Toate aceste informații îți pot fi de folos într-o măsură destul de mică, unele te pot inspira și cam atât. Însă, relatările bărbaților care au trecut prin acest moment, sfaturile și recomandărilor lor te pot ajuta să pui la cale cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Desigur, sfaturile prietenilor sau rudelor sunt la fel de binevenite, însă de multe ori ele sunt subiective, în schimb ce feedback-urile bărbaților care au cerut mâna iubitei și cu care nu ai avut contact niciodată pot fi obiective și te pot ajuta mai mult. Este important să îți selectezi foarte bine sursele de inspirație și sfaturile care te vor ajuta să pregătești momentul, de la alegerea locului și până la alegerea inelului potrivit.

Cel mai probabil iubita ta și-a făcut anumite așteptări în legătură cu acest moment, așa că, ar fi bine să le afli, subtil. Sunt unele femei care preferă să fie cerute într-un cadru mai intim, în dormitor sau în bucătărie, în timp de luați micul dejun, într-o dimineață oarecare, în timp ce alte femei visează la o cerere în căsătorie în public, cu mulți spectatori, exact ca într-o piesă de teatru. La fel se întâmplă și cu locul unde se va întâmpla acest moment. Sunt femei care preferă să experimenteze aceste emoții într-un spațiu cu o încărcătură sentimentală foarte mare, cum ar fi locul unde a avut loc primul sărut sau în care a fost spus primul ”te iubesc”, și există femei care ar vrea să fie cerute pe stadion sau la un meci de tenis, într-o duminică de primăvară. Dacă iubita ta s-a gândit deja la acest moment, cu siguranță ți-a bătut multe apropouri subtile, așa că fii atent la fiecare mic detaliu pentru a te asigura că te vei ridica la așteptările ei. Dacă nu ai fost atent sau ea pur și simplu nu a deschis acest subiect, atunci cu siguranță feedback-ul băieților care au cerut mâna iubitei te va ajuta.

În concluzie, în acest moment cheie din viața ta este important să vorbești cu cât mai mulți bărbați care la rândul lor au trecut printr-o cerere de căsătorie, să le asculți sfaturile și să le iei în seamă recomandările.

Până la urmă, tu știi cel mai bine ce se potrivește pentru tine și iubita ta, dar măcar vei ști care îți sunt opțiunile și vei avea la dispoziție multe mărturii care îți pot folosi ca sursă de inspirație sau ca model de ”așa da” sau ”așa nu”.

Nu uita, dacă ai depășit deja frumosul eveniment și totul a mers bine, poți intra și tu în categoria bărbaților care au cerut mâna iubitei și au multe sfaturi și recomandări pentru cei care abia acum se pregătesc să fac asta. Știi cât de greu era la început, atunci când nu știai cu ce să începi, ce fel de inel să alegi, cum să alegi momentul, ce fel de flori să iei sau cum să te îmbraci și știi că unui bărbat într-o astfel de situație i-ar prinde bine câteva opțiuni și o vorbă de îmbărbătare.

Pentru a vedea feedback-urile bărbaților lăsate pe această pagina, va trebui să te autentifici.

Sorry, no posts matched your criteria.