Locul potrivit pentru cererea în căsătorie

Te gândești că este momentul să-i adresezi iubitei cererea în căsătorie. Ușor de zis, greu de făcut, mai ales că vrei ca totul să fie perfect. După cum știi, femeile sunt greu de mulțumit, iar dorința fiecăreia dintre ele este ca acest moment să fie unul de care să-și aducă mereu aminte, ca să nu mai vorbim și de faptul că va dori să le spună și prietenelor ei despre acesta. Chiar dacă nu recunosc, femeile visează încă de la cele mai fragede vârste la momentul special când vor fi cerute în căsătorie și vor ca aceste clipe să fie de neuitat. Prin urmare, de ce să te mire că bărbații își petrec zile, săptămâni sau luni întregi gândindu-se la acest eveniment important, și anume cum să ceară femeia iubită în căsătorie într-un mod romantic și deosebit.

Și, ca și cum toate celelalte temeri ale tale nu ar fi fost de ajuns, în ”ajutor” îți vin și prietenii sau familia care, cu aluzii mai mult sau mai puțin subtile despre căsătorie, nu fac decât să-ți accentueze sentimentul de panică referitor la acest moment.

Când un cuplu este împreună de ceva timp întrebările și speculațiile despre o posibilă nuntă sunt de neevitat. Prietenii și familia vin cu o adevărată avalanșă de întrebări, sugestii și așteptări legate de căsătorie. Iar în aceste condiții, presiunea de pe umerii tăi este una uriașă. De aceea, dacă vrei câteva sfaturi, citește cu atenție cele prezentate pe site-ul nostru. Chiar dacă nu vei folosi exact sugestiile pe care le-am pregătit pentru tine, poate vei găsi inspirația de care au nevoie pentru a face din acest moment unul special. Punând în practică aceste sfaturi categoric vei reuși să surprindeți femeia iubită și acest eveniment important va fi unul cu adevărat magic, de neuitat. Depinde de tine în ce măsură dai dovadă de inspirație și romantism ca să propui cererea lor în căsătorie în funcție de preferințele și posibilitățile tale. Și, stai liniștit, dacă ai trecut cu bine și peste acest pas vei scăpa și de presiunile venite din partea celor apropiați și acum este momentul de a trece într-o nouă etapă de viață alături de persoana iubită.

Există locul perfect?

Atunci când se referă la locul perfect pentru o cerere în căsătorie, mulți bărbați se referă de fapt, la locație. Aici intră o mulțime de variante, mergând de la un restaurant elegant, în parc, sau chiar pe stadion, unde încurajați echipa preferată (în cazul în care iubita ta este o fire mai sportivă). Oricare ar fi locația pe care o alegi, ai grijă ca ea să aibă o anumită semnificație pentru voi. Poți alege, de exemplu, să alegi să pui marea întrebare pe o bancă în parc, dacă acela este locul unde ați avut prima întâlnire, sau unde v-ați sărutat prima oară. Pentru a sublinia momentul, începe prin a-i aminti acele momente de neuitat, iar atunci când ea este profund emoționată și cu ochii în lacrimi, îi poți adresa cererea. Nu credem că vei avea parte de un răspuns negativ dacă procedezi astfel.

În filme cererea de căsătorie perfectă este la un restaurant, într-un cadru romantic, cu o muzică în surdină, un trandafir roșu pe masă, șampanie și ciocolată. Ei bine, de ce să nu procedezi și tu tot așa, poți urmări chiar și unele clipuri video pentru a vedea exact cum trebuie să faci pentru a avea parte de momente de neuitat.

Dacă iubita ta este acel gen mai copilăros, iar parcurile de distracție încă mai sunt pe gustul ei, atunci alege acel loc pentru a-i cere mâna, dar fă în așa fel încât să nu fie considerată o glumă. Poți, în complicitate cu un responsabil de la un joc, să aranezi să câștige cutiuța în care se află inelul de logodnă, cu un mesaj de la tine. Dar, repetăm, aceasta doar dacă este pe placul ei acest gen de distracție.

De asemenea, dacă amândoi sunteți pasionați de sport, și suntem suporterii unei anumite echipe, poți profita de momentul în care sunteți pe stadion și atunci să-i adresezi întreabarea clasică: ”Vrei să fii soția mea?”.

Locuri cu adevărat speciale

Dacă însă vrei niște locuri cu adevărat speciale, și mai ales, ai și posibilitatea financiară să faci din acest moment ceva special, poți alege diferite locații speciale pe glob, sau chiar în țară. Sunt locuri pline de romantism, iar dacă iubita ta este genul care apreciază aceste lucruri, nu mai ezita și fă-i o surpriză plăcută.

Paris, capitala Franței

Nu degeaba se spune despre acest oraș că este ”capitala iubirii”. Dacă ajungi aici, nu se poate să nu profiți și să o ceri de soție chiar lângă Turnul Eiffel. Nu vei fi singurul care procedează așa. Locul este perfect, emoțiile sunt puternice, mai este nevoie doar de curaj din partea ta și vei auzi cel mai răsunător ”Da” din viața ta. Și, chiar dacă poate îl consideri un clișeu, dacă faci cererea în vârful Turnului, este un loc considerat ideal pentru o cerere în căsătorie perfectă.

Verona sau Veneția, Italia

Italia a fost şi va rămâne întotdeauna în topul preferinţelor cuplurilor, pentru petrecerea unei vacanţe romantice. Dacă vrei să-i oferi iubitei tale șansa de a se simți cu adevărat specială, și să aibă parte de o amintire pentru întreaga viață, atunci mergeți în Verona, Italia, și las-o să se simtă precum Julieta. Există chiar și locul perfect unde o poți cere de soție, pentru că aici există celebrul balcon de unde Julieta îl striga pe-al ei drag Romeo. Poți să reconstitui scena, dacă nu ai vreo altă idee și, nu-ți face griji, nu te vei face de râs, pentru că nu ești singurul care procedat în acest fel. De fapt, s-ar putea chiar să-ți fie greu să-ți duci la bun sfârșit planul, pentru că vei observa că mai sunt câțiva bărbați care au gândit exact la fel ca tine.

Și, dacă tot suntem în Italia, ce părere îți face o cerere în căsătorie în Veneția? Voi doi, o gândolă, luna plină, mulți trandafiri roșii... Sună perfect, nu-i așa? Aproape că și cuvintele îți vin de la sine, așa că treaba pare rezolvată. De fapt, orașul Veneția este pe primele locuri, dacă nu chiar conduce, în clasamentul celor mai romantice locații din întreaga lume. Veți ”merge” pe canale ale căror ape vă vor purta prin locuri unde parcă vezi celor care, de-a lungul vremurilor trecute, și-au jurat iubire veșnică aici. Nu credem să existe loc mai romantic și mai potrivit în întreaga lume pentru a adresa marea întrebare, mai ales dacă și acompaniat de cântecul care parcă răscolește sufletul al gondolierului talentat. Veneția va deveni cu siguranță și orașul vostru de suflet, și orice s-ar întâmpla, cum se spune, ”mereu veți avea Veneția”.

Praga, Cehia

”Orașul de Aur”, Praga, poate fi un alt loc potrivit pentru a-ți cere partenera în căsătorie. Clădirile de aici, pline de un farmec inegalabil, locurile frumoase, toate parcă te inspiră la romantism și iubire. Și, unul dintre cele mai romantice locuri din Praga este podul Charles, un loc în care mulți îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică, de-a lungul timpului. Dacă vrei ceva cu adevărat special, atunci faceți o plimbare seara târziu, după ce mulți turiști s-au retras deja în liniștea camerelor de hotel, și când iubita ta va remarca cât de frumos și romantic este acest loc deosebit, este poate cel mai bun prilej să scoți din buzunar cutiuța minune, să îngenunchezi și să o întrebi dacă dorește să îți fie soție. Nu credem că vei avea parte de un refuz, este imposibil.

Grecia

Aici a fost greu să alegem o anumită locație, pentru că toate locațiile de aici au farmecul lor inegalabil. De aceea am decis să-ți vobim la general despre Grecia atunci când vine vorba de locul unde să o ceri în căsătorie. Dacă vrei totuși o sugestie, îți recomandăm să alegi o plajă pustie, sau un loc retras, la apusul soarelui sau chiar răsăritul soarelui, adică exact locul și momentul perfect, pentru că dacă sunteți romantici, marea și soarele va vor fi martorii iubirii voastre.

Romantism și pe meleaguri autohtone

Departe de noi gândul de a-ți prezenta numai locuri de peste hotare pentru a-ți cere iubita de soție. Avem o țară frumoasă și cu siguranță vei găsi și aici locuri cu adevărat speciale.

Dacă și iubita ta preferă muntele, o poți cere chiar și într-o poieniță dintr-o drumeție pe munte. Totuși, noi vrem să-ți sugerăm o excursie de vreo trei zile la Brașov, unde clădirile în stil baroc, dar și Biserica Neagră, parcă abia așteaptă să-ți audă cuvintele. Piața Sfatului este un loc care a fost ales de mulți bărbați pentru a-și cere în căsătorie iubitele, așa că nu vei greși dacă alegi această locație.

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării, iar centrul lui, format din trei pieţe, este un loc cu adevărat parcă desprins din povești. Clădirile monument istoric de aici, cu ale lor fațade în stil baroc, renascentist şi gotic o vor face pe iubita ta să își dorească să fi trăit în acele vremuri, cu cavaleri și domnițe. Profită de moment și fi cavalerul ei în armură strălucitoare și adresează-i întrebarea..

Dar ce părere ai și despre Sighişoara? Deşi poate te simți stingher din cauza afluxului mare de turiști, și parcă nu găsești momentul potrivit pentru a o întreba, farmecul medieval al cetăţii a fost păstrat intact şi te va inspira să te plimbi cu persoana iubită de mână pe străduţele vechi de sute de ani care trec pe lângă Turnul cu Ceas, Scara Acoperită sau Casa lui Vlad Dracul. Nu ai cum să nu găsești un loc perfect dacă într-adevăr îți dorești acest lucru. Pentru mai mult romantism, poți aranja o cină la lumina lumânărilor, în acest decor medieval, și aproape că totul vine de la sine, iar aceste clipe vor fi de neuitat, pentru amândoi.

Acestea au fost sugestiile noastre. Tu mai ai și alte idei, sau ai proceda altfel? Așteptăm și comentariile tale, pentru că vrem să știm și părerea ta.

Sorry, no posts matched your criteria.